Introbilde01

Introbilde01
JYSLA JILLT ordboken som hjelper til med å tyde Jærske tekster og tale. Bildet er en link til ordbokens blogg.

mandag 14. desember 2015

Jærsk minikurs på jutjub-kanalen te Bente V.

Minikurs i Jærsk vart te, ei helg i Desember 2015, si hu Bente ikkje æ så glae i å spøda vart dæ heller lidevetta Jærsk tyd i kårrte filmsnutta frå ett illustrasjonshefte fårr invandrara, mæ nitten-hondre-å-tjue or. Trykk på denn blåe linken fårr å finna snuttane på jutjubkanalen hennas eller sjå infofilmen åmm prosjekte nerføre.


Minikurs i Jærsk ble til en helg, i Desember 2015, siden Bente ikke er så glad i å strikke ble det heller litt Jærsk snakk i korte filmsnutter fra et illustrasjonshefte for invandrere, med 1920 ord. Trykk på den blå linken for å finne filmsnuttene på YouTubeKanalen hennes eller se informasjonsfilmen om prosjektet nedenfor.






Hær æ linken fårr orbøgene i ulige språg øvesett te nårsk.
Her er linken for ordbøker i ulike språk oversatt til Norsk.

http://lexin.udir.no/

Papir-utgaver



De trykte LEXIN-ordbøkene bestiller og kjøper du i vanlige bokhandler. Veiledende pris er rundt 300 kroner. Veiledende pris på illustrasjonsheftet er rundt 120 kroner. De trykte ordbøkene inneholder rundt 1 900 bilder. Bildene er samlet bakerst i bøkene med en egen temaoversikt og bildeord på bokmål og nynorsk. Flere trykte ordbøker er under planlegging.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar